НОВОСТИ И СОВЕТИ

ЗОШТО МАЧКИТЕ ПРЕДАТ?

2023-05-30 12:00:00

Добро е познато дека мачките предат тогаш кога тие се среќни и задоволни. Исто така многу се зборува и за здравствените предности од мачкиното предење. Мачките се навистина мистериозни и необични суштества, а оваа нивна способност е особено чудна.

Прочитајте повеќе

Image

ВОДНИ ЖЕЛКИ

2023-05-30 12:00:00

Бидејќи рептилот не бара постојано внимание од сопственикот, дури и многу зафатените луѓе можат да си дозволат да го имаат овој претставник на фауната. Декоративните водни желки веќе долго време се сакани не само од возрасните, туку и од децата.

Прочитајте повеќе

Image

КАПЕЊЕ НА ВАШЕТО КУЧЕ

2023-05-29 12:00:00

Колку често треба да го капеме кученцето?

Во принцип, кученцата не треба да се капат, освен ако не се видливо валкани или мирисаат.

Прочитајте повеќе

Image

ДАЛИ ЗНАЕВТЕ?

2022-10-26 12:00:00

Дали знаевте дека јаболковиот оцет може да биде корисен за нашите миленици?

Прочитајте повеќе

Image

Контактирајте не

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Се вчитува...
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!

МАКСИ ШОП

Бул. Борис Трајковски бр. 23/1 локал 3
1000 Скопје, Македонија
+389 76 266 933
maxishop21@yahoo.com

Работно време: 9:30 - 21:00

ДОБИВАЈ НОВОСТИ ОД MAXI SHOP

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Се вчитува...
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!
Изработено од InOne